Vegansk favoritt protein

Det blir stadig mer og mer populært med veganske kosttilskudd og utvalget er økende. De siste årene har flere og flere fått et større fokus på å spise mer plantebasert og dermed også vegansk. Hos Gymbutikken finner du flere veganske produkter og kosttilskudd som gjør det lettere å spise bra og næringsrikt, samtidig som du har god energi på trening og ellers i hverdagen.

Vegansk proteinpulver
Scitec Plantebasert protein er 100 prosent vegansk laget isolat protein fra erter. Denne proteinkildene utfyller alle aminosyreprofiler. Vår måte å kombinere disse proteinkildene på resulterer i et fullverdig vegan protein, med svært høyt innhold av L-Leucine som alle vi som vil bygge muskler er så avhengige av. Scitec Erte protein er helt uten kunstige ingredienser. Her har du et baseprotein som fungerer perfekt til en vegansk livsstil. Bruk proteinpulveret i smoothies, bakverk eller i andre vegetariske drikker og måltider for å øke ditt daglige proteininntak. Vegan Protein er uten soya og fri for gluten, melk og egg.

Kan kjøpes her: https://gymbutikken.no/product/100-plant-protein-900-g-chocolate-praline/