Hvorfor bruke multivitaminer

Et godt kosthold er viktig for alle, enten man trener eller ikke. En meget viktig komponent i kosten er det som kalles for mikronæringsstoffer og sporstoffer. Dette er vitaminer og mineraler som er helt nødvendige for utallige biologiske og kroppslige funksjoner. Med Vita-Min One holder det med 1–2 kapsler per dag for å sikre et balansert inntak.

Vitaminer og mineraler er like viktige som protein, karbohydrater og fett. Disse mikronæringsstoffene er involvert i veldig mange funksjoner i kroppen, og ved eventuelle mangler begynner de ulike systemene å fungere dårligere ettersom de er avhengige av bestemte mineraler og vitaminer. De fleste av disse stoffene bør komme fra kosten, men det er ofte en god idé å sørge for at man hver dag får i seg det daglige behovet for vitaminer og mineraler.

Olimp har utviklet Vita-Min One, som er et komplett multivitamin / mineral. Vita-Min One inneholder et bredt spektrum av de mikronæringsstoffene vi trenger hver dag. Der mange lignende produkter inneholder svært høye doser, er dette et balansert produkt som gir deg velbalanserte doseringer.

For deg som ønsker maksimal styrke, bør du ta to kapsler daglig. Du kan også velge å ta én kapsel, og i så fall vil pakken vare i 60 dager. Vita-Min One inneholder både vannløselige og fettløselige stoffer, så du bør ta kapslene dine i forbindelse med måltid.

Kan kjøpes her: https://gymbutikken.no/product/vita-min-one-60-kaps/